Christoffer Sjögren

29 år, Förvaltningssekreterare - Mjölby
Christoffer SjögrenHej! Jag heter Christoffer och jag är en 29-årig tvåbarnsfar som bor i Mjölby! Jag är utbildad statsvetare och arbetar för nuvarande i Mjölby kommuns ledningsstab inom omsorgs- och socialförvaltningen.

Innan jag fick jobb i Mjölby 2015, och flyttade hit med familjen, så bodde vi i Sollentuna kommun och gick med i Miljöpartiet 2012 när jag under min universitetsutbildning kom att förstå vikten av att engagera sig och göra skillnad tillsammans med andra för att lösa gemensamma problem. Jag fick tidigt möjlighet att ta på mig politiska uppdrag och har arbetat med t.ex. kommunala utbildningsfrågor för grundskola och gymnasium, arbetsmarknadsfrågor, intergrationsfrågor och demokratifrågor för unga. I och med min roll som tjänsteperson har jag även breddat min kunskap inom äldre- och sociala frågor.

Idag är jag ordförande i MP Mjölby och ledamot i MP Östergötlands distriktsstyrelse. Jag hoppas kunna få medlemmarnas förtroende att efter valet få bidra ännu mer till en grönare och bättre värld!